OM OSS

Företaget startade 1 december 2002, då företaget Lenko Sågspecialisten (då 50 år) köptes av Anita Munther och Per Knutas och blev Kap i Östersund AB – KAPAB.

 

Kap i Östersund AB – KAPAB

Allt började när Lennart Nilsson började sälja sågklingor till bönderna runt om i Jämtland. Inte långt efter kom han in på Bandsågblad, fick kontakt med en tillverkare i England som vi faktiskt fortfarande handlar av. Med tiden har både produktsortiment och marknad ändrats avsevärt, men vårat mål är fortfarande detsamma.

Vi levererar kvalitets produkter till rätt pris med snabb leverans (daglig). Vi är grossister i sågande verktyg och våra kunder finns i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Polen med flera. Vi har ett brett nätverk av återförsäljare och industrier. Vi lagerhåller ett brett sortiment av bandsågblad och klingor för trä och metall, tigersågblad, hålsågar och sticksågblad samt FEMI bandsågskapmaskiner för metallkapning. Vi har egen verkstad och svetsning av sågblad vilket ger er kunder korta leveranstider och att vi kan garantera hög kvalitet !