Köpvillkor

Betalning

  • KLARNA AB

För båda privat och företagskunder.

Vi reserverar oss för slutförsäljning, feltryck och prisjusteringar där prissättningen är felaktig, i dessa fall förbehåller vi oss rätten att korrigera dessa priser under förutsättning att kunden därvid meddelas. Kunden har då rätt att häva köpet om så önskas.

Leveransvillkor

DHL Service point (hämta ditt paket hos närmsta DHL ombud), Utom skidplast & taksnöhyvel som levereras med Bussgods, till närmaste Bussgodsombud

Hämtas i Butik (Hämta din beställning direkt hos oss på Östersundsvägen 28, 83631, Lit)

Vi levererar generelt produkterna inom 1-5 arbetsdagar från då att vi skickat orderbekräftelse men i vissa fal det bli förseningar.

Alla pallfrakter debiteras efter självkostnadspris/överenskommelse

Ej utlösta paket som returneras till oss debiteras med 250:- för retur och hantering. 

Ej utlösta pallar som returneras till oss debiteras med självkostnadspris + 150:- för retur och hantering

pallar som ej levererats pga kund inte vart på plats för leverans debiteras för extra kostnader som kan uppstå. t.ex. om det uppkommer lagerhyra hos speditör 

Ångerrätt/Reklamation

För privatpersoner är det 14 dagars ångerrätt enligt Hem och Distansköp Lagen. (Gäller ej specialtillverkat gods, tex bandsågblad)

Kap i Östersund AB lämnar 12 månaders garanti på maskiner och övriga produkter. Det är upp till köparen att kontrollera mottagen vara och uppmärksamma skador. Detta skall köparen meddela oss om inom 7 dagar från mottagen vara. Reklamationer måste anmälas till oss i förväg och få ett ”ärendenummer”. Där efter kommer vi skicka över reklamationsrapport som skall fyllas i och skickas med aktuella varor.

Vid köp av bandsågblad gäller ej ångerrätten då bandsågbladen tillverkas efter hur beställningen ser ut och är inget som vi har färdiga i lager. Bandsågblad ses därför som specialtillverkat gods och går inte att ångra köp, avbeställa eller retunera.

Osäker på typ av bandsågblad till din maskin, kontakta oss innan order. Vi hjälper till att ta fram rätt typ av blad för er.

Returer

Vid returer skall köpare kontakta oss i förväg för att få ärendenummer. Av oss felexpiderad vara byter vi kostnadsfritt ut denna efter retur av felande vara till oss. Vi löser ej ut postförskott eller efterkravs paket.

Retur vid ångerrätt står kund för. Returavgift 15% utgår, returer ska skickas med företagspaket t.ex. Postnord Företagspaket

Personuppgifter:

Ni har enligt dataskyddsförordningen rätt att få följande information när Kap I Östersund har tagit emot personuppgifter som gäller er.

Anita Munther VD på Kap I Östersund AB är personuppgiftsansvarig. Kap I Östersund ABs säte är Östersundsvägen 28, 836 31 Lit och kan nås på telefonnummer 063-127090 eller mejl Info@kapab.se

Kap I Östersund AB har inte utsett vare sig företrädare eller dataskyddsombud.

Ändamål, rättslig grund samt kategorier av personuppgifter
Kap I Östersund AB behandlar personuppgifter för att kunna fullgöra ett avtal mellan det företag Du representerar och Kap I Östersund AB. Den rättsliga grunden för behandlingen är:

”Behandlingen är nödvändig för att fullgöra ett avtal i vilket den registrerade är part eller för att vidta åtgärder på begäran av den registrerade innan ett sådan avtal ingås.”

Kap I Östersund AB behandlar så får personuppgifter som möjligt om er. Kap I Östersund AB behandlar endast de personuppgifter som dig som kontaktperson som behövs för att avtalet ska kunna fullgöras. Vi behandlar därför endast personuppgifter gällande namn, telefonnummer och e-mailadress. För vår affärsrelations skull sparar vi orderhistorik och orderspecifika data från Företaget.

Kap I Östersund AB kommer att behandla din personuppgifter under den tid som krävs och rättslig grund föreligger.

Ni har rätt att begära tillgång till era personuppgifter som rör er och som Kap I Östersund AB behandlar. Ni har rätt att begära rättelse av felaktiga uppgifter. Ni har rätt att begära att Kap I Östersund AB raderar era uppgifter när rättsligt grund för att behålla dem saknas. Ni har rätt att invända om vår behandling av personuppgifterna.

Kap I Östersund behandlar inte dina personuppgifter genom automatiserad beslutsfattande eller profilering.

Kontaktinformation

Kap i Östersund AB
Östersundsvägen 28
836 31 Lit
063-127090
klingor@kapab.se
Org: 556632-6277